Site logo

Ontzorging op technisch en administratiegebied 

Vastgoedbeheer

Particuliere huurders, van studenten tot expats, geven sterk de voorkeur aan professioneel beheerde woningen. De professionele aanpak stelt gerust, maar voorkomt ook emoties van beide partijen. Huurwoning in Rotterdam is ervaren in het onderhouden van proactieve relaties met huurders en met behulp van ons eigen beheerssysteem wordt de huur op tijd geïncasseerd, de administratie nauwkeurig bijgehouden en complexe vraagstukken op tijd behandeld.  Daarnaast worden technische zaken snel opgelost en de meeste vragen worden voor u uit handen genomen. 

Verhuurmanagement & bemiddeling

Hieronder staan alle voordelen die gepaard gaan met het uitbesten van het verhuurmanagement en bemiddeling.

Vastgoed beheren

Wilt u uw vastgoed technisch & administratief laten beheren door Huurwoning in Rotterdam of heeft u vragen omtrent het beheer? 

Neem dan contract op via het onderstaande contactformulier. 

Technisch beheer

Het technisch beheer van je vastgoed is een omvangrijke tak van sport. Of het nu gaat om het woongenot van huurders, de veiligheid van een pand of het onderhouden van overeenkomsten met partners; er komt nogal wat kijken bij het technisch beheer van vastgoed.

Huurwoning in Rotterdam draagt zorg voor professioneel beheer van jouw onroerend goed. We denken mee, adviseren en organiseren. We verzorgen alle vormen van (technisch) onderhoud:

Administratief beheer

De administratie en financiën van je vastgoed beheren kan een tijdrovende bezigheid zijn. Hoe groter de omvang van je administratie is, hoe complexer het wordt om hier goed en efficiënt overzicht in te bewaren. 

Huurwoning in Rotterdam kunt u daarin ondersteunen en ontzorgen, helemaal afhankelijk van wat u zelf wilt.

Meer over Huurwoning in Rotterdam

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen?

Bekijk dan deze pagina hoe u met ons in contact kunt komen. 

Diensten

Lees meer over onze Diensten.

Een complete overview van onze bedrijfswerkzaamheden.

Aanbod

Bekijk onze aanbod, deze bestaat uit zowel residentieel als commercieel vastgoed.