Site logo

Het gezicht achter Huurwoning in Rotterdam

Over ons

Huurwoning in Rotterdam is een verhuurkantoor dat zich richt op het verhuren van woonruimte en het vinden van huurwoningen voor kandidaten in Rotterdam en omgeving. Als gedreven en ervaren verhuurmakelaar staan wij voor snelle en duidelijke communicatie, gebruiken moderne publicatie technieken en hebben we een uitgebreid relatienetwerk. Omdat wij ons vakgebied hebben verkleind tot de verhuur van woningen, huurbemiddeling en vastgoedbeheer kunnen we toegewijd en doelgericht te werk gaan. Hier plukt u, huurder of verhuurder, de vruchten van!

Huurwoning in Rotterdam

Huurwoning in Rotterdam is sinds 2019 professioneel actief op de vastgoedmarkt.

Onze activiteiten bestaan uit de verhuur, beheer, aankoop, ontwikkeling, financiering en renovatie van appartementen bestemd voor langdurig gebruik door particulieren. 

Huurwoning in Rotterdam is betrokken bij de ontwikkeling van instapklare turn-key woningen voor het middensegment. De onderneming streeft naar een consistente en organische groei. Binnen die groeistrategie nemen de pijlers kwalitatief beheer, gezonde rendementen en duurzaamheid een prominente plek in.

Het management

Djon van Wijk

Eigenaar/ verhuurmakerlaar

Djon heeft Small Business & Retailmanagement gestudeerd aan de Haagse Hogeschool, met als afstudeerrichtingen Ondernemerschap. Tijdens zijn studie heeft hij ervaring opgedaan in het verhuren van vastgoed in Rotterdam. Met veel passie en enthousiasme heeft hij besloten na zijn studie zelf een bedrijf te starten dat zich bezig houdt met verhuur gerelateerde zaken.  Zodoende is Huurwoning in Rotterdam ontstaan. 

Meer over Huurwoning in Rotterdam

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen?

Bekijk dan deze pagina hoe u met ons in contact kunt komen. 

Diensten

Lees meer over onze Diensten.

Een complete overview van onze bedrijfswerkzaamheden.

Aanbod

Bekijk onze aanbod, deze bestaat uit zowel residentieel als commercieel vastgoed.